Als echte koffieliefhebber heeft u waarschijnlijk de beschikking over een geweldige Jura volautomaat, de state of art La Pavoni, of wellicht een andere bonen machine. Een van de grootste uitdagingen voor de koffie lover is het vinden van de lekkerste en voordeligste koffie. Het aanbod is groot en de prijzen variëren van voordelig tot ronduit duur.

De Napolitaan helpt u graag op weg  om de lekkerste en voordeligste koffiebonen te vinden en daarbij hebben wij ook nog een mooi aanbod voor u. De Napolitaan is een samenwerking aangegaan met Koffievoordeel.nl. Deze webshop is de marktleider op het gebied van koffie en heeft een zeer uitgebreid assortiment vers gebrande koffiebonen. De koffiemeesters van Koffievoordeel.nl hebben vele soorten bonen uit diverse koffiestreken geselecteerd en daarvan de mooiste melanges samengesteld. Melanges die u nu in huis kunt halen om de perfecte koffie te bereiden. Koffie die uw gasten het gevoel zullen geven dat ze een espresso of cappuccino uit Italië drinken.

Deze samenwerking met Koffievoordeel.nl heeft een zeer interessant voordeel voor u. Wij mogen u namelijk eenmalig een korting van maar liefst 15% aanbieden op het gehele assortiment van Gran Maestro Italiano bij Koffievoordeel.nl.

Vul het contactformulier in en vraag een unieke code aan zodat u nog voordeliger een mooi koffiepakket kunt kiezen, of zelf samenstellen. Ga snel naar http://koffievoordeel.nl/denapolitaan en bestel vandaag nog uw favoriete koffie.

Weet u nog niet welke koffie u wilt? Probeer dan één van de Reis door Italië-pakketten. 10 verschillende soorten, de een nog lekkerder dan de ander. Zoals gezegd, wij helpen u graag op weg en wat is er dan mooier om dat met een Reis door Italie te doen.

Wij zijn benieuwd wat uw favoriete koffie is.

Heel veel mooie koffiemomenten toegewenst.

De Napolitaan