Over Ons

Waar Italië staat voor koffie, zo staat De Napolitaan voor de voordeligste hoogwaardige espressomachines van Nederland. Hierbij richten wij ons voornamelijk op het Zwitserse premium merk Jura. Deze machines zijn zonder twijfel de hoogst kwalitatieve volautomatische espressomachines die er momenteel zijn. En wat te denken van het design; ingetogen, elegant en uiterst functioneel. O ja, en de koffie ziet er niet alleen perfect uit, hij smaakt minstens zo subliem.

De Napolitaan koffiepotDe naam De Napolitaan verwijst niet geheel toevallig naar Napels. Italië is het land waar je vanzelfsprekend aan denkt wanneer je het hebt over espresso of cappuccino. Maar de Napolitaan verwijst ook naar de wat minder bekende omkeerkoffiepot. Een zeer bewerkelijke en beperkte koffiezet methode. Deze Franse(!?) uitvinding staat in schril contrast met de Jura machines van vandaag de dag. Uit nostalgisch oogpunt hebben wij De Napolitaan met de hedendaagse volautomaten verbonden.

Bij hoogwaardige machines behoort vanzelfsprekend ook hoogwaardige service. Hoe wij deze hoogwaardige service leveren? Door altijd bereikbaar te zijn, de machine desgewenst persoonlijk bij u thuis af te leveren en/of volledig bij u thuis te installeren.

Onze missie is simpel en helder. De beste Jura koffiemachines aanbieden tegen de beste prijs en met de beste service.

Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.

De Napolitaan