De Napolitaan

Waar Italië staat voor koffie, zo staat De Napolitaan voor de voordeligste espressomachines van Nederland. Waarom? Heel simpel, wij zijn van mening dat de espressomachines in Nederland te hoog zijn geprijsd en daarom zoeken wij officiele partnerships met buitenlandse leveranciers zodat wij u (Zwitserse) premium merken van volautomatische espressomachines tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden.

De Napolitaan koffiepotDe naam De Napolitaan verwijst niet geheel toevallig naar Napels. Italië is het land waar je vanzelfsprekend aan denkt wanneer je het hebt over espresso of cappuccino. Maar de Napolitaan verwijst ook naar de wat minder bekende omkeerkoffiepot. Een zeer bewerkelijke en beperkte koffiezet methode. Deze Franse(!?) uitvinding staat niet alleen in schril contrast met de volautomatische machines van vandaag de dag maar ook met de fantastische handmatige hevelmachines en de semi automatische espressomachines van La Pavoni.

Uit nostalgisch oogpunt hebben wij De Napolitaan met de hedendaagse espressomachines verbonden.

De Napolitaan kan Jura espressomachines en Jura accessoires voordelig aanbieden omdat wij officieel partner zijn van een geautoriseerde Jura Dealer. U geniet de volle Nederlandse service, de volledige fabrieksgarantie maar u betaalt veel minder dan wanneer u dezelfde apparatuur in een Nederlandse winkel koopt.

Bij hoogwaardige machines behoort vanzelfsprekend ook hoogwaardige service. Hoe wij deze hoogwaardige service leveren? Door altijd bereikbaar te zijn, u helpen wanneer dat nodig is, en desgewenst komen wij de machine hoogstpersoonlijk bij u thuis af leveren.

Onze missie is simpel en helder. De beste koffiemachines aanbieden tegen de laagste prijs, met de beste service.

Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.

De Napolitaan