Wanneer u op zoek bent naar een La Pavoni Hevelmachine dan betekent dat eigenlijk maar een ding; U bent een echte liefhebber! Niet alleen van de geweldige espresso maar ook van het stijlvolle, tijdloze industriële design die u terugbrengt naar de oorsprong van espresso maken. Met de La Pavoni haalt u ware kunst in huis. Niet voor niets heeft de

Europiccola van La Pavoni een prominente plaats in het Museum of Modern Art in New York. Meer erkenning kun je eigenlijk niet krijgen.

Met de La Pavoni haalt u een espressoapparaat in huis die telkens uw aandacht zal trekken en u zal uitdagen. Iedere keer weer die perfecte espresso bereiden. Alle stappen tot in de perfectie doorlopen: de juiste maling, de juiste hoeveelheid koffie, met de juiste druk tampen en met de juiste druk het water door de koffie persen waarna de zwartbruine koffie in ca 25 seconden in het kopje stroomt met als kers op de taart…. de hazelnootbruine cremelaag.

La Pavoni gaat voor nieuwe rituelen in huis zorgen. Rituelen die leiden naar dat magische moment van de geur en de eerste slok selfmade espresso. Een moment dat u kunt herhalen wanneer u maar wilt, hoe vaak u maar wilt, met wie u maar wilt. Want reken maar dat wanneer u uw gasten laat genieten van uw authentieke show van het espresso maken en die espresso vervolgens aan ze voorzet, het niet bij één zal blijven.

Bestel vandaag nog de La Pavoni Europiccola of de Professional en ontdek én ontwikkel uw barista talenten.  Een ding is zeker, u wordt een nog grotere liefhebber van espresso dan u al was.

La Pavoni Professional Lusso