De Napolitaan

Waar Italië staat voor koffie, zo staat De Napolitaan voor de voordeligste JURA machines van Nederland. Waarom JURA? De machines van dit Zwitserse premium merk zijn zonder twijfel de hoogst kwalitatieve volautomatische espressomachines die er momenteel zijn. En wat te denken van het design; ingetogen, elegant en uiterst functioneel. O ja, en de koffie ziet er niet alleen perfect uit, hij smaakt minstens zo subliem.

De Napolitaan koffiepotDe naam De Napolitaan verwijst niet geheel toevallig naar Napels. Italië is het land waar je vanzelfsprekend aan denkt wanneer je het hebt over espresso of cappuccino. Maar de Napolitaan verwijst ook naar de wat minder bekende omkeerkoffiepot. Een zeer bewerkelijke en beperkte koffiezet methode. Deze Franse(!?) uitvinding staat in schril contrast met de Jura machines van vandaag de dag. Uit nostalgisch oogpunt hebben wij De Napolitaan met de hedendaagse volautomaten verbonden.

De Napolitaan kan Jura machines en accessoires zo voordelig aanbieden omdat wij zeer goede afspraken hebben met geautoriseerde Jura dealers in binnen- en buitenland. U koopt de machine bij de Jura dealer met wie wij scherpe prijzen hebben bedongen. En omdat wij de originele factuur van de Jura dealer op uw naam laten zetten, geniet u gewoon de volledige Jura garantie. Op onze activiteiten zijn de Bemiddelingsvoorwaarden De Napolitaan van toepassing.

Bij hoogwaardige machines behoort vanzelfsprekend ook hoogwaardige service. Hoe wij deze hoogwaardige service leveren? Door altijd bereikbaar te zijn, u helpen wanneer dat nodig is, en desgewenst komen wij de machine hoogstpersoonlijk bij u thuis af leveren.

Onze missie is simpel en helder. De beste Jura koffiemachines aanbieden tegen de laagste prijs, met de beste service.

Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.

De Napolitaan