Onderhoud en Reparatie van uw Jura machine

U wilt lang van uw geweldige Jura machine kunnen genieten. Niet alleen vanwege de heerlijke koffie die ermee bereid wordt, maar ook vanwege zijn schoonheid. Bij volautomatische machines komen water, warmte en koffie samen in de zetgroep die vervolgens worden afgevoerd in de residu bak. Gedurende dit proces blijft er vaak iets vochtige koffie achter dat zich over een langere periode kan ophopen.

Wij stellen u gerust, deze koffie bevindt zich hoofdzakelijk aan de buitenzijde van de zetgroep van uw Jura dus het zal uw koffie niet direct aantasten. Maar op den duur kan het wel een onaangename geur verspreiden.

Daarom adviseren wij al onze klanten om de zetgroep in de Jura eens in de 2 jaar te laten reinigen en na te laten lopen teneinde de machine in optimale conditie te houden.

De onderhoudsbeurt

Wanneer wij onderhoud aan uw Jura uitvoeren willen wij dat uw machine er weer als nieuw uitziet. Dit is wat wij doen:

  • uitbouwen, volledig demonteren en reinigen van de zetgroep( circa 50 onderdelen),
  • rubberen ringen vervangen/opnieuw invetten,
  • volledige reiniging van het drainage ventiel
  • volledige reiniging van de behuizing van de Jura (binnen en buitenzijde)
  • uitbouwen, reinigen en afstellen van de koffiemolen
  • Grondige reiniging van de koffie uitloop

en wanneer er onderdelen vervangen moeten worden dan doen wij dat alleen na uw goedkeuring. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Neem dus voor onderhoud en reparatie van uw Jura contact op met de Napolitaan en bel 06-1107 1657 of mail naar [email protected]