Jura E8

De voordeligste JURA E8 koop je via De Napolitaan

De Jura E8  is een veelzijdige volautomaat van het Zwitserse topmerk en is niet voor niets de meest verkochte machine van Jura. Met z’n bescheiden afmetingen en strakke, elegante uitstraling past deze machine in elke keuken.

Kies eenvoudig je gewenste kop koffie middels het mooie 2,8″ TFT-kleurenscherm en geniet! Espresso, Cappuccino of Latte Macchiato, 16 verschillende koffie specialiteiten zijn middels 1 druk op de knop te bereiden.

De Jura E8 heeft een nieuwe professionele geïntegreerde koffiemolen die 12% meer aroma genereert dan zijn voorganger. Hij maalt de bonen snel en discreet waarna de koffie op de perfecte wijze middels het gepatenteerde pulse extraction process in het kopje loopt. Nooit eerder kreeg u zulke lekkere koffie uit een volautomatische espressomachine.

De cappucinatore voor de cappuccino, latte macchiato is ook aangepast. Het luchtventiel is nu weggewerkt in de houder waardoor u deze er niet steeds meer uit hoeft te halen om te reinigen.

Daarnaast heeft de nieuwe E8 een aparte heet water uitloop voor de thee. Een aanzienlijke verbetering omdat er geen uitloop meer verwisseld hoeft te worden.

De lekbak is vernieuwd en laat zich nu nog makkelijker legen.

Kortom de nieuwe Jura E8 is op zeer veel fronten verbeterd en is serieus ‘gegroeid’ ten opzichte van zijn voorganger.

Benieuwd naar de prijs? Mail ons en wij geven u de scherpste prijs van Nederland!

Jura E8 Moonlight Silver